fbpx

Crypto.com kokemuksia ja arvostelu

Päivitetty viimeksi: 3.4.2022

Crypto.com kokemuksia

Crypto.com – mikä se on?

Crypto.com on kryptovaluuttapörssi, joka on aikaisemmin tunnettu nimellä Monaco ja se on saanut alkunsa Hong Kongissa vuonna 2016. Käyttäjille tämä kauppapaikka on avattu vuonna 2019. Valittavana on yli 200 erilista kryptovaluuttaa, joilla tehdä kauppaa. Alusta onkin suunniteltu mahdollistamaan laaja valikoima kryptovaluuttoja niin myyjille kuin ostajillekin. 

Crypto.com on kryptovaluuttapörssi, joka on aikaisemmin tunnettu nimellä Monaco ja se on saanut alkunsa Hong Kongissa vuonna 2016.

Liittymällä nyt meidän kautta, saat $25 liittymisbonus.

Varmista, että näet tämän koodin: JAWGKE9DM7, kun rekisteröit käyttäjätilisi.

Lisäksi yritys pyrkii parantamaan kokonaisvaltaisesti lohkoketjuteknologiaa sekä vastaamaan rahoitusalan kasvaviin saatavuusongelmiin. Crypto.com tarjoaa suosituimpien kryptovaluuttojen lisäksi erilaisia alt-coineja. Joten mikäli et halua tyytyä vain tunnettuihin kryptovaluuttoihin, Crypto.comilta saat myös tuntemattomampia kolikoita. On olemassa paljon erilaisia crypto.com kokemuksia, palvelu onkin ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. 

Crypto.comilla on myös oma kolikko nimeltään CRO. Lisäksi palvelu tarjoaa myös näppäriä kaupankäyntitoimintoja, kuten Supercharger sekä Syndicate. Tietoturva-asioihin on kiinnitetty suurta huomiota ja alustan käytännöt onkin auditoitu sekä sertifioitu. Kryptovaluutat ovat turvassa cold storagessa, lisäksi ne on vakuutettuja. Sijoittamisen aloittaminen onkin helppoa tehdä juuri Crypto.comin alustalla, koska se on turvallinen ja helppokäyttöinen. 

Kaupankäyntialustan hyvät ja huonot puolet

Crypto.comin hyviä puolia ovat:

 • Alusta on helppokäyttöinen, joten se sopii myös aloittelijoille
 • Laaja valikoima kryptovaluuttoja ja erilaisia kryptovaluuttapareja
 • Voit tallettaa ja nostaa kryptovaluuttoja sekä fiat-valuuttaa sovelluksen kautta
 • Turvallisuus on huippuluokkaa, käytössä 2FA sekä kylmälompakko
 • Kryptovaluutoilla on vakuutus, joka sisältää lähetteen ja epäsuoran vastuuvakuutuksen. Lisäksi se suojaa fyysiseltä vahingolta tai tuholta sekä kolmansien osapuolien tekemiltä varkauksilta
 • Palvelu on mukana syndikaatissa
 • Visa-kortti
 • Asiakaspalvelu avoinna 24/7

Huonoja puolia ovat:

 • KYC ei ole anonymiteettia arvostavien mieleen
 • Ei välttämättä kaikkein edullisin palvelu

Crypto.com kokemuksia alustan ominaisuuksista

Crypto.com sovellus

Crypto.comilla on tarjolla turvallisia lompakoita, joissa kryptovaluutat ovat hyvässä säilössä. Mobiilisovellus on saatavilla niin Androidille kuin iOS-laitteillekin ja se on helppokäyttöinen. Erilaisia riskienhallintamittareita on saatavilla TradingView -palvelun kautta.

Alustalta löytyy paljon erilaisia artikkeleita, joista löytyy vastauksia askarruttaviin kysymyksiin ja ne opastavat käyttämään palvelua. Crypto.com on helppokäyttöinen ja chatin kautta saa tukea ympärivuorokautisesti. Runsas valikoima teknisiä työkaluja tukee riskienhallintaa sekä edistyneempiä teknisiä analyyseja. Interaktiivisten kaavioiden ansiosta kauppiaita avustetaan osto- ja myyntitilauksissa sekä tuetaan sijoitustavoitteissa. 

Uudet asiakkaat voivat tarjouksen avulla käydä kauppaa ilman kuluja ensimmäisen kolmen kuukauden ajan ja saavat 2 % talletusbonusta vaihtolompakkoonsa ensimmäisen kuukauden ajaksi. Myös vanhemmat käyttäjät voivat toisinaan saada 50 % alennuksen palvelumaksuista. Käyttäjät voivat myös kutsua kaverinsa mukaan, jolloin he saavat 25 dollaria kaverin luodessa tilin antamasi kutsukoodin kautta.

Crypto.com palveluun rekisteröityminen

Crypto.com kokemuksia rekisteröitymisen helppoudesta kertoo, että tarvitaan vain muutama vaihe ja niihin saa koko ajan opastusta. Klikkaa Register ja syötä pyydetyt tiedot. Hyväksy käyttöehdot ja klikkaa Vahvista => Create account. Mene tämän jälkeen sähköpostiisi nappaamaan saamasi varmennuskoodi. Syötä koodi ja seuraa ohjeita. Toinen varmennuskoodi tulee vielä puhelimeesi. Kun olet syöttänyt tämän jälkimmäisen koodin, rekisteröinti on tehty. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään sisäänkirjautumisikkunan kautta. 

Crypto.com on kryptovaluuttapörssi, joka on aikaisemmin tunnettu nimellä Monaco ja se on saanut alkunsa Hong Kongissa vuonna 2016.

Liittymällä nyt meidän kautta, saat $25 liittymisbonus.

Varmista, että näet tämän koodin: JAWGKE9DM7, kun rekisteröit käyttäjätilisi.

Crypto.com kokemuksia talletuksista ja nostoista

Kryptovaluutan sekä fiat-valuutan nostaminen ja tallettaminen on Crypto.comilla todella helppoa. Mikäli sinulla ei ole ennestään kryptovaluuttaa omistuksessasi, voit tallettaa rahaa tai ostaa sitä luottokortilla sovelluksen kautta. 

Mikäli haluat nostaa kryptovaluuttaa, Balance-kohdasta voit valita haluamasi kryptovaluuttalompakon, josta nosto suoritetaan. Tämän jälkeen polku on seuraava: Withdraw => External Wallet Address => syötä lompakkosi osoite ja haluttu summa => Withdrawl. Tarkista, että osoite on varmasti oikein, jotta et hävitä kryptojasi. 

Mikäli haluat tallettaa kryptovaluuttaa joltain toiselta alustalta, valitse Balance => kryptovaluutta jota aiot tallettaa => Deposit jonka jälkeen kopioi osoite tai lue QR-koodi

Crypto.com kryptovaluuttavalikoima

Crypto.com kokemuksia kryptovaluuttavalikoimasta ja sen laajuudesta tukee mm. mahdollisuus tehdä kauppaa mm. seuraavilla kryptoilla:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin, Ripple
 • Cardano
 • EOS
 • Tether
 • Stellar
 • COSMOS
 • ICON
 • Chainlink
 • Tezos
 • USD Coin

Näiden mainittujen lisäksi alustalla on satoja muita kryptovaluuttoja, joilla kaupankäyntiä voidaan suorittaa. 

Crypto.com lompakon oikeudet ovat sinulla

Crypto.com tarjoaa kaikille käyttäjille mahdollisuuden säilyttää ostamansa kryptovaluutat suoraan kauppapaikalla, joten erillisistä kryptolompakkoa ei tarvita. Crypto.comin lompakossa sinulla on täysi oikeus omiin kryptoihisi sekä privaattiavaimiin. Et siis ole riippuvainen mistään kolmannesta osapuolesta. Voit vaikka aloittaa sillä, että osta bitcoineja ja siirrä ne lompakkoosi

Alustalta löytyykin yhteensopivat lompakot kaikille tuetuille kryptovaluutoille. Balance-kohdasta saa tietoa saldosta, tilausmäärästä, saatavilla olevasta saldosta, panosmäärästä ja BTC-kuluista. Kauppiaiden on mahdollista tehdä kauppaa saldosivulla ja tallettaa tai nostaa käteistä. 

Crypto.com Visa kortti kokemuksia

Crypto.com Visa kortti

Crypto.com Visa Card on prepaidkortti eli sinne ladataan rahaa joten kortissa itsessään ei ole luotto-ominaisuutta vaikka Crypto.com sovelluksella voikin hakea luottoa kryptoja vastaan. Kryptolainat ovatkin olleet suosittuja. Korttia haetaan Crypto.com sovelluksesta. Rekisteröidyttyäsi sovellukseen kaikki sen palvelut ovat käytettävissäsi. Crypto.com Visa kokemuksia on enimmäkseen positiivisia.

Tarjolla on kortteja viidellä eri tasolla. Perustason kortti Midnight Blue on ilmainen. Sinun ei tarvitse muuta kuin ladata Crypto.com sovellus, suorittaa pakollinen KYC ja tilata kortti sovelluksen kautta. Crypto.com sovellus on saatavilla ainoastaan mobiiliversiona.

Neljä muuta tasoa edellyttävät CRO-tokenin steikkausta kortista riippuen 350 euroa, 3500 euroa, 35000 euroa tai 350000 euroa. Korttien mukana tulee myös loistavia etuja, jotka riippuvat kortin tasosta, kuten käteispalautus jopa 8 % saakka, Netflix, Spotify, Amazon Prime sekä ilmaisia nostoja automaateista. 

Tyylikäs metallinen Crypto.com Visa kortti sisältää loistavia ominaisuuksia, kuten vaikkapa että voit maksaa sillä ostoksiasi ja kerätä sen lisäksi lentopisteitä ja näiden lisäksi saada vielä S-ryhmän bonuksia. Puhumattakaan että saat 2 % bonuksen maksustasi. Crypto.com Visa -kortti toimii kuin kaikki muutkin debit-kortit. Myös kaikkein halvin vaihtoehto on täysin ilmainen, eli minkäänlaisia kuukausi- tai vuosimaksuja ei ole. 

Kortin edut riippuvat siitä, paljonko olet tehnyt CRO-steikkausta. Kun olet tilannut kortin, steikkaus tulee olla voimassa seuraavan puoli vuotta, jotta edut pysyvät voimassa. Voit toki steikata vielä enemmänkin kuin minimin 350 euroa, saat tämän jälkeen itsellesi vielä parempia etuja. Jos haluat jostain syystä purkaa steikkauksen puolen vuoden jälkeen, se vaikuttaa etuihin sekä cashback korkoon. Useimmille riittää mainiosti 350 euron steikkauksella saatava Ruby Steel-kortti. 

Halutessasi saat sijoittamasi CRO:t takaisin. Mikäli CRO:n arvo nousee, myös 2 %:n cashbackin arvo nousee. Voit saada jopa 8,5 % korkoa kryptoillesi tai staple coineillesi. Mikä parasta, mitä enemmän pörssi keksii tapoja saada tuottoa steikatuille kolikoille, sitä enemmän he voivat tarjota tuottoa myös asiakkailleen. Tämä on varsinainen win-win -tilanne. 

Crypto.com pankkikorttia on helppo ladata sovelluksessa. Lataamisessa voit käyttää suosituimpia kryptovaluuttoja, fiat-lompakkoa tai luottokorttia. Käytitpä lataamiseen mitä tapaa tahansa, se tapahtuu aina nopeasti ja vaivattomasti. Kannattaa ottaa korttia ladatessa huomioon, että lataamisen jälkeen varat voidaan ainoastaan siirtää fiat-lompakkoon, eikä kortilla voi suoraan sijoittaa kryptovaluuttoihin.

Mikä on Crypto.com supercharger?

Crypto.com supercharger mahdollistaa CRO:n tallettamisen sekä DeFi tokenien louhimisen. Tämän ansiosta sinulla on mahdollisuus saada vapaana olevalle CRO:lle vielä enemmän lisätuottoa. Voit saada jopa yli 20 % lisätuottoa tällä tavalla. Tekemäsi talletus on mahdollista nostaa koska tahansa. Tuotto lasketaan siltä ajalta, kun talletus on ollut voimassa. 

Crypto.com ja verotus

Sinun tulee maksaa veroa CRO tokenin arvonnoususta niin myydessäsi tai vaihtaessasi sen toiseen tokeniin, aivan kuten muidenkin kryptovaluuttojen kohdalla. Verottajan sivustolla löytyy tähän ohjeistusta, mutta kaikkein helpointa on käyttää Koinly palvelua. Tämä palvelu osaa muodostaa myös suomenkielisen veroraportin. Koinly tukeekin useimpia kryptopörssejä, niin myös Croto.comia. Tapahtumat on hyvä käydä läpi etenkin cashbackien osalta, että et joudu maksamaan veroa niistä. Myös Crypto.comin cashback on verotettavaa pääomatuloa. 

Tapahtumat on helppo viedä Koinlyyn Crypto.comin sovelluksesta. Accounts-kohdasta näkee kaikki tapahtumat ja ne voi exportoida sieltä. Valitsemalla Crypto Wallet voit määritellä tarvittavan ajanjakson. Tämä tiedosto muodostuu Export History sivulle ja sieltä sen voi lataamisen jälkeen viedä Koinlyyn. 

On syytä vielä tarkistaa, ovatko tiedot varmasti oikein. Cashbackit kannattaa muistaa merkitä depositiksi jos ne ovat verovapaita. Jos ne taas ovat verotettavia, ne tulee merkitä incomiksi. Tämän toimenpiteen jälkeen ne on helppo raportoida verottajalle. 

Crypto.com ja kilpailijat

Vaikka Crypto.com kuuluukin kryptovaluuttojen ykköskategoriaan, niin se ei kuitenkaan ole suoranainen kilpailija alustoille, kuten vaikkapa Cardano tai Ethereum. Ehkäpä kaikkein suurin kilpailija tällä hetkellä Crypto.comille on markkinoiden laajin kryptovaluuttapörssi Binance. Aivan kuten Crypto.comillakin, Binancella on myös oma lohkoketjunsa nimeltään Binance Chain. Tämän lisäksi Binance on haastanut Crypto.comin Visa-korttien mukanaan tuomaa markkinajohtajan asemaa tuomalla markkinoille omat debit-korttinsa.

Binance on suuri maailmanlaajuinen kryptovaluuttapörssi, joka on noussut nopeasti markkinoiden johtavaksi kryptovaluuttapörssiksi. Useat ovat sitä mieltä että Binance on markkinoiden paras pörssi.

Koodilla H3K96Z1Z saat 10 % alennuksen kaikista kaupankäyntikuluista!

Lue lisää Binance:sta täältä.

Binance Visa Debit kortti on prepaid debit kortti, jolla voit käyttää fiat-valuuttaa ja kryptoja Binancen korttitililtä. Tilisiirto kortin ja pörssin lompakon välillä on helppoa ja täysin automatisoitavissa. Binancen kortti pohjautuu Binancen ostamaan kryptokorttiyhtiö Swipen teknologiaan. Kotimainen Coinmotion ei ole lähtenyt Visa kortti kilpailuun mukaan, ja heillä tätä mahdollisuutta ei ainakaan vielä ole. 

Lue lisää Coinmotionista täältä.

Crypto.com ja yhteenveto

Jokaisen sijoittajan kaikkein tärkein päätös oikeiden sijoitusvalintojen lisäksi on valita itselle sopivin ja hyvä kaupankäyntialusta. Kaupankäyntialustoissa kannattaakin tarkastella nimenomaan kustannuksia, helppokäyttöisyyttä sekä turvallisuutta. Oman talouden hallinta onkin syytä olla hallussa ennen kuin alkaa sijoittamaan kryptovaluuttoihin isommin. 

Crypto.com onkin noussut viime aikoina erääksi markkinoiden suurimmista alustoista. Lisäksi Crypto.comin CRO kolikko on saavuttanut suurta kiinnostusta sijoittajien parissa ja se onkin noussut suurimpien kryptovaluuttojen kärkijoukkoon.

Crypto.comin Visa-kortit ovat tällä hetkellä selkeästi markkinajohtajan asemassa. Crypto.comin asema on tällä hetkellä loistava, mutta kilpailu tulee varmasti kiristymään tulevaisuudessa. Aika näyttää, mikä palvelu tässä kisassa tulee selviytymään voittajana.

Tällä hetkellä Crypto.comin kaupankäyntialustalla on mahdollista käydä kauppaa yli 200 erilaisella kryptovaluutalla. Myös vähemmän tunnettuihin tai uudempiin kryptovaluuttoihin on mahdollista sijoittaa, sillä hiljattain myös trendaavat valuutat otetaan mukaan kaupankäyntiin, kunhan ne ovat ensin läpäisset luotettavuustarkistuksen.

Kryptovaluuttojen määrä Crypto.comin palvelussa on kasvanut verraten nopeasti, sillä palvelun kysyntä on kasvanut isosti. Aina vain useammat sijoittajat haluavat olla mukana palvelussa sen tarjoamien loistavien palveluiden ansiosta. Sijoittajilla onkin runsaasti hyviä Crypto.com kokemuksia.

Crypto.com on kryptovaluuttapörssi, joka on aikaisemmin tunnettu nimellä Monaco ja se on saanut alkunsa Hong Kongissa vuonna 2016.

Liittymällä nyt meidän kautta, saat $25 liittymisbonus.

Varmista, että näet tämän koodin: JAWGKE9DM7, kun rekisteröit käyttäjätilisi.

Crypto.com on panostanut isosti turvallisuuteen ja se tarjoaa asiakkaille hyvin suojaa. Turvakäytäntöjä ovat mm. kaksivaiheinen tunnistautuminen, tietojen kalastelun torjuminen sekä valkoinen lompakko. Mikäli siis haluat parantaa turvallisuusasetuksiasi, valitse sovelluksesta kohta Security. Jos haluat nostaa käteistä, sinun pitää ottaa käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen.

Crypto.com on näin ollen varsin varteenotettava valinta jokaiselle kryptovaluuttasijoittajalle. Hyviä puolia on kuitenkin enemmän kuin varsinaisia huonoja puolia. 

Ari-Pekka

Ari-Pekka

Ari-Pekka tässä moi! Olen Toisin.fi -sivuston ylläpitäjä ja sisältöjen tuottaja. Minua erityisesti kiinnostaa nykyajan mahdollisuudet tehdä rahaa netissä ilman, että olisin aikaan ja paikkaan sitoutunut. Tykkään rakentaa nettisivuja, sijoittaa ja opiskella uusia asioita nettiliiketoimintaan liittyen.

Suosittuja artikkeleita