fbpx

Kuluttajapaneeli.fi arvostelu ja kokemuksia (2023)

Päivitetty viimeksi: 23.2.2023

Kuluttajapaneeli.fi on yksi Suomen suosituimmista maksettujen kyselyiden tarjoajista, ehkä senkin takia, että se on täysin suomalainen palvelu. Se tunnetaan myös luotettavana kyselytutkimusten tarjoajana, jolla on tuhansia käyttäjiä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa kauan kyselyiden välillä. Tämä on loistava tapa tehdä rahaa kotoa käsin ilman investointeja.

Vaikuta asioihin hauskalla tavalla ja saat siitä palkkion. Ansaitse rahaa tai lahjakortteja vastaamalla mielipidetutkimuksiin. Liity nyt ilmaiseksi Kuluttajapaneelin vastaajaksi!

Maksulliset kyselytutkimukset ovat erittäin suosittuja, koska ne voivat antaa sinulle lisätuloja säännöllisen työsi lisäksi, eikä sinun tarvitse lähteä kotiisi.

Voit tienata jopa enemmän rahaa, jopa 30 euroa tunnissa tai enemmän! Riippuu siitä, kuinka paljon aikaa haluat käyttää kyselyiden tekemiseen viikoittain. Parasta maksullisissa verkkokyselyissä on se, että niitä on tarjolla niin monenlaisia kaikenikäisille – olipa kyse sitten mielipiteiden keräämisestä (esim. vesipullot) tai tuotteiden kokeilemisesta (esim. välipalat). Saat vastineeksi ilmaisia näytteitä, mikä tekee siitä vielä paremman, koska saat ilmaisia tuotteita ja korvauksen käytetystä ajasta. 

Kuluttajapaneelien hyvät ja huonot puolet

Kyselytutkimukset ovat kätevä tapa ansaita rahaa vapaa-ajalla. Voit helposti sovittaa sen päivittäiseen aikatauluusi, etkä tarvitse mitään erityisiä taitoja tai pätevyyksiä. Maksullisista kyselyistä maksetaan yleensä myös hyvin. Kuluttajapaneeleissa on kuitenkin myös kolikon toinen puoli, josta haluamme kertoa myös avoimesti.

Maksullisten kyselyiden haitat

Huonot puolet eivät ole niin pahoja kuin monet luulevat, mutta ne ovat silti mainitsemisen arvoisia. Ensinnäkin sinun on jaksettava olla aktiivinen ja täytettävä kyselyitä päivittäin. Jos et ole aktiivinen, kyselyt eivät enää tule. Tämä voi olla ongelma, jos aikataulusi muuttuu yhtäkkiä tai tapahtuu jotain, joka estää sinua täyttämästä kyselypyyntöjä pitkään aikaan.

Suositukset tuleville käyttäjille

Muista huomioida nämä asiat ennen kuin rekisteröidyt sivuille. Jos et ole varma, onko se sinua varten, katso ympärillesi tai kysy ihmisiltä sosiaalisessa mediassa.

Jos kaikki näyttää hyvältä ja käyttäjä on rekisteröitynyt onnistuneesti, hän voi aloittaa kyselyiden tekemisen heti. Ensimmäisen kyselyn suorittaminen kestää yleensä alle viisi minuuttia, mikä antaa hyvän vaikutelman sivustosta.

Kuluttajapaneelilla on myös oma mobiilisovellus, jonka avulla pystyt täyttämään kyselyitä helposti ihan missä tahansa ja näet oman kertyneen saldosi kätevästi. Rekisteröidy ensin Kuluttajapaneelin vaikuttajaksi ylhäällä olevan linkin kautta, jonka jälkeen saat ohjeet puhelinsovelluksen asentamiseen iOS:lle tai Androidille.

Ajatuksia sivustosta ja suosituksia mahdollisille asiakkaille

Yleiskokemukset ovat todella positiiviset ja Kuluttajapaneeli.fi -sivusto on helppokäyttöinen. Ainoa asia, joka saattaa olla joillekin hieman hankala, ovat itse kyselytutkimukset – aina ei ole saatavilla jotain sopivaa, ja joskus kestää kuukausia ennen kuin ne tulevat takaisin.

Muista kuitenkin, että tämä kyselysivusto on täysin ilmainen, joten voit pitää silmäsi auki myös muiden sivustojen suhteen! Kaikki muut sivustot löydät täältä: Parhaat maksetut kyselyt.

Kuluttajapaneeli.fi yrityksenä

Palvelun taustalla on tamperelainen yritys Liidimedia Oy.Tämä yritys on perustettu vuonna 2000, ja se on tullut jäädäkseen.

Liidimedia Oy on yksityinen osakeyhtiö, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Saksan markkinoilla. Yritys laajentuu kovaa vauhtia uusille markkinoille Euroopassa. Meidän toiveemme kuitenkin on saada enemmän läpinäkyvyyttä yritysten taakse, jotka työskentelevät parhaiden maksullisten kyselysivustojen kanssa.

Vaikuta asioihin hauskalla tavalla ja saat siitä palkkion. Ansaitse rahaa tai lahjakortteja vastaamalla mielipidetutkimuksiin. Liity nyt ilmaiseksi Kuluttajapaneelin vastaajaksi!

Ari-Pekka

Ari-Pekka

Ari-Pekka tässä moi! Olen Toisin.fi -sivuston ylläpitäjä ja sisältöjen tuottaja. Minua erityisesti kiinnostaa nykyajan mahdollisuudet tehdä rahaa netissä ilman, että olisin aikaan ja paikkaan sitoutunut. Tykkään rakentaa nettisivuja, sijoittaa ja opiskella uusia asioita nettiliiketoimintaan liittyen.

Suosittuja artikkeleita