fbpx

Toluna.fi kokemuksia ja parhaat vinkit

Päivitetty viimeksi: 1.2.2022

Toluna on yksi kaikkein suosituimmista maksetuista kyselypalveluista suomalaisten käyttäjien keskuudessa. Toluna Influencer -palvelussa pääset osallistumaan mielipidetutkimuksiin, jossa autetaan maailman suurimpia yrityksiä kehittämään tuotteitaan, eli voit olla osa jotain todella suurta ja näkyvää muutosta.

Kuvassa maailman tunnetuimpia brändejä, jotka ovat Tolunan asiakasyrityksinä.

Mitä palkkioita voit saada?

Toluna palkitsee sinua mielipiteesi antamisesta. Saat palkintosi pisteiden muodossa, joilla voit lunastaa makeita palkintoja kuten lippuja arvontoihin, joissa jaamme uusimpia elektroniikkalaitteita tai jopa käteistä!

Voit myös kerätä tarpeeksi pisteitä lahjakortteja varten, jotka kelpaavat useissa kaupoissa. Kyselyiden täyttämisen lisäksi saat pisteitä myös pikkuasioista, kuten Profiilikyselyjen täyttämisestä ja ”korkealaatuisen sisällön” luomisesta. Kun pistesaldosi alkaa kasvaa, voit itse päättää mitä palkintoja saada ja milloin ne lunastaa.

Voit ansaita pisteitä täyttämällä kyselyitä sivustolla tai sähköpostitse saamiesi kutsujen kautta. Voit ansaita lisäpisteitä äänestämällä sponsoroiduissa äänestyskyselyissä, täyttämällä Profiilikyselyitä, kutsumalla ystäviäsi liittymään Tolunaan, luomalla sisältöä ja osallistumalla Peleihimme.

5/5

Tolunan käyttäjien kokemuksia kyselyistä

”Minä sain Tolunan kautta vuodessa kivan matkalahjakortin Riikaan. Lähdetään vaimon kanssa jouluksi sinne kylpylään. Piti kyllä laittaa 35 euroa omasta pussista mutta joulu siellä täysihoidolla ja riitti kun vastailin keskimäärin kerran viikossa kyselyihin.”

-Jyrki

”Toluna tarjoaa kivaa ajanvietettä. Välillä kyselyt ja puheenaiheet ovat hyvinkin kiinnostavia. Toki testituotteet ja palkinnot kiinnostavat myös ja niiden perusteella itse olen tänne liittynyt.”

-Mikuliina

Mikä on Toluna?

Toluna on verkkoyhteisö, joka antaa jäsenilleen mahdollisuuden saada äänensä kuuluviin! Kerro maailman johtaville tuotteiden ja palveluiden tarjoajille mielipiteesi ja ansaitse palkintoja osallistumalla kyselyihin. Voit ilmaista ajatuksiasi Äänestyskyselyiden ja Puheenaiheiden kautta, jotka voit luoda suoraan Tolunassa! Anna mielipiteesi ja ota selvää, ollaanko kanssasi samaa mieltä. Tolunassa luomasi Äänestyskyselyt ja Puheenaiheet voidaan sisällyttää myös omaan henkilökohtaiseen blogiisi tai verkkosivustollesi. Kaikki sivustomme tarjoamat palvelut ovat maksuttomia, ja saat palkinnoksi pisteitä osallistumisesta moniin Tolunan aktiviteetteihin.

Toluna kyselyiden askeleet

Mihin kerättyä tietoa käytetään oikeasti?

Toluna-palvelu on kirjoittanut kotisivuillaan seuraavasti liittyen kyselyjen tietojen keräämiseen:

Kun ilmoittaudut, pyydämme henkilökohtaisia tietojasi kuten nimesi, osoitteesi, sukupuolesi, syntymäpäiväsi ja työllisyystilanteesi kohdistaaksemme profiilisi sopiviin markkinatutkimuksiin. Käytämme myös tietojasi lähettääksemme mahdolliset palkintosi oikeaan osoitteeseen.

Saatamme kerätä muuta henkilökohtaista tietoa yksinomaan maailmanlaajuisen jäsentietokantamme kasvattamiseksi ja ylläpitämiseksi, voidaksemme suorittaa markkinatutkimuksia sen perusteella. Toluna antaa asiakkailleen ainoastaan anonyymiä ja yhteenkoottua tietoa markkinointitutkimuksia ja asiakkaan omaa sisäistä käyttöä varten.

Toluna ei käytä suoramarkkinointia eikä koskaan jaa tietojasi puhelinmyyjille tai mainostoimistoille myynninedistämistä varten.

Voit ansaita pisteitä täyttämällä kyselyitä sivustolla tai sähköpostitse saamiesi kutsujen kautta. Voit ansaita lisäpisteitä äänestämällä sponsoroiduissa äänestyskyselyissä, täyttämällä Profiilikyselyitä, kutsumalla ystäviäsi liittymään Tolunaan, luomalla sisältöä ja osallistumalla Peleihimme.

5/5
Ari-Pekka

Ari-Pekka

Ari-Pekka tässä moi! Olen Toisin.fi -sivuston ylläpitäjä ja sisältöjen tuottaja. Minua erityisesti kiinnostaa nykyajan mahdollisuudet tehdä rahaa netissä ilman, että olisin aikaan ja paikkaan sitoutunut. Tykkään rakentaa nettisivuja, sijoittaa ja opiskella uusia asioita nettiliiketoimintaan liittyen.

Suosittuja artikkeleita