fbpx

Kotona tehtävä työ – 25 parasta etätyötä

Päivitetty viimeksi: 19.7.2022

Maailma on muuttunut viimeisen vuosikymmenen ajan hurjasti, ja tavat tehdä työtä sen mukana. Vaikka monilla aloilla työn suorittaminen vaatii yhä läsnäoloa työpaikalla tiettyinä kellonaikoina, on yhteiskunnassamme valtava jo nyt valtava määrä mahdollisuuksia tehdä etätyötä kotoa.

Tällainen kotona tehtävä työ on parhaillaan ajasta ja paikasta riippumatonta, eli voit tehdä sitä itsellesi sopivana ajankohtana itsellesi sopivasta sijainnista käsin. Etäällä tehtävä työ mahdollistaa eräänlaisen vapauden suunnitella itse omat päivänsä ja tienata lisää rahaa kotona. Tällainen työmuoto on tullut jäädäkseen keskuuteemme ja sen mahdollisuudet lisääntyvät vuosi vuodelta.

Parhaat kotona tehtävät työt

Kotona tehtävät työt

Tässä artikkelissa esittelemme parhaat etätyöt, jotka voit aloittaa jo heti huomenna! Osa näistä töistä vaatii sen, että sinulla on jokin erityistaito (kuten vahva englannin kielen taito), mutta moneen näistä riittää yleinen näppäryys ja halu oppia uutta.

Myös asenteella on suuri merkitys. Lopuksi on syytä muistaa, että monen näiden etätöiden teko käy helpoiten, mikäli sinulla on y-tunnus. Nykyisen senkin hankkimiseen on monta keinoa, eli voit toimia joko osakeyhtiön, toiminimen tai vaikkapa kevyt yrittäjyyden kautta.

1. Asiakaspalvelu- ja myyntityö

Asiakaspalvelutyö

Monilla yrityksillä on puhelinasiakaspalvelu ja toisin kuin ennen vanhaan, ei asiakaspalvelija yleensä edes istu yrityksen tiloissa. Nykyisin on tavallista, että asiakaspalvelua tehdään kotoa, josta vastataan omalla puhelimella soittoihin.

Myös internetissä esimerkiksi chatin kautta tapahtuva asiakaspalvelu on lisääntynyt, samoin kuin sähköpostitse tapahtuva asiakaspalvelu. Nämä kaikki mahdollistavat sen, että voit toimia tietyn yrityksen asiakaspalvelijana kotoa tai muusta itse valitsemasta paikasta.

Lisäksi monet yrityksen tahtovat tarjota 24 h asiakaspalvelua juuri esimerkin chatin kautta. Tällöin pystyt valitsemaan itsellesi sopivan ajankohdan työnteolle.

Asiakaspalvelutyö on helppoa tehdä myös ilman y-tunnusta, sillä monet yritykset palkkaavat asiakaspalvelijan omille palkkalistoilleen. Pärjätäksesi asiakaspalvelijana tarvitset vain positiivisen ja asiakkaita palvelevan asenteen!

Pasastar

Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu!

Tule töihin meille kokoaikaisesti tai hankkimaan lisäansioita osa-aikaisesti opiskelun, eläkkeen tai toisen työn ohessa. Voit työskennellä myös kotitoimistolta käsin. Koulutamme työhön, joten et tarvitse aiempaa kokemusta. Ikäraja 15 vuotta.

Huom! Taloontulo bonus jopa 1500 €

2. Sisällöntuotanto

Sisällöntuottajana palvelusi on tuottaa tekstiä asiakkaille. Tällaista tekstiä voi olla esimerkiksi yrityksen blogiin kirjoittaminen tai yrityksen sosiaalisen median päivittäminen. Monilla yrityksillä ei ole aikaa ja resursseja päivittää tällaisia tekstejä itse, joten sisällöntuottajien kysyntä on kasvussa.

Sisällöntuotantoa voit tehdä myös useille eri yrityksille, jolloin pystyt kasvattamaan siitä saatavaa tulovirtaa. Sisällöntuottajana voit mainostaa ja tarjota palveluitasi lähes minkä tahansa alan yrityksille.

Sisällöntuotantoa on helppo tehdä kotoa käsin, ja projektien aikataulutkin on yleensä sovittavissa itselle sopivaksi. Kynnys lähteä sisällöntuottajaksi on pieni, sillä et tarvitse muuta kuin tietokoneen ja idearikkaan ja luovan otteen kirjoittamiseen.

3. Maksettujen kyselyjen ja mielipidetutkimusten täyttäminen

Internet on täynnä kyselyitä ja mielipidetutkimuksia, joista voi tienata rahaa. Monesti näistä saatavat summat ovat pieniä, mutta mikäli sinulla on halua ja intoa täyttää niitä, voit saada kokoon hyvänkin summan.

Jotkut tahot antavat lahjakortteja tai pisteitä, mutta jotkut yritykset maksavat rahan myös suoraan sinulle. Mikäli hallitset englannin kielen, avautuu sinulle vielä enemmän mahdollisuuksia.

Myös suomenkielisiä kyselyitä ja mielipidetutkimuksia löytyy verkosta paljon, joten löydät varmasti itsellesi sopivia kyselyitä.

Norstatpanel on suomalaisen Norstat Finlandin kuluttajapaneeli. Norstat Finland on osa Norstat Groupia ja teemme markkinatutkimusta useissa Euroopan maissa. Osallistu ilmaiseksi ja tienaa lisäansioita netissä!

5/5

4. Affiliate-markkinointi

Affiliate-markkinointi on tullut keskuuteemme jäädäkseen. Tiivistettynä affiliate-markkinointi on oman kotisivun tai blogin kautta tapahtuvaa tuotteiden tai palvelujen suosittelua. Mikäli asiakas ostaa tuotteen tai palvelun sivustosi affiliate-linkin kautta, saat siitä itsellesi affiliate-komission.

Affliaite-markkinointi vaatii siis oman sivuston ja jonkin verran perustaitoja kuten esimerkiksi WordPressin hallinnan. Tämän jälkeen voit rekisteröityä eri affiliate-ohjelmiin ja alkaa suosittelemaan eri tuotteita. Affiliate-markkinointi on todella monipuolista ja voit kirjoittaa juuri sinua kiinnostavasta aiheesta.

Lista suomalaisista affiliate-ohjelmista:

Mikäli esimerkiksi ratsastus on lähellä sydäntäsi, voit perustaa ratsastustarvikkeiden suositteluun suunnatun affiliate-sivuston. Affliaite-markkinointia voi tehdä mistä päin maailmaa vain ja ilman aikarajoitteita. Se sopii siten vapautta kaipaaville erinomaisesti!

5. Oman blogin aloittaminen

Bloggaaminen kotona

Bloggaaminen on ollut pinnalla jo pitkään ja se on yhä säilyvä trendi. Blogin kirjoittaminen on yhä useammalle suomalaiselle mahdollisuus tienata rahaa.

Blogin kautta tapahtuva tulonhankinta muodostuu useimmiten joko yhteistyösopimuksista eri yritysten kanssa tai jo aiemmin mainittujen affiliaite-yhteistöiden kautta. Blogin aloittaminen on helppoa, joten tämä on matalankynnyksen etätyö.

Jotta blogisi menestyy, tulee sinun kuitenkin kirjoittaa systemaattisesti sitä eikä vain silloin tällöin. Bloggaaminen vaatii siis aluksi enemmän ponnisteluja, jotta blogistasi tulisi tunnettu. Kun tietty kävijämäärätaso on saavutettu, on blogin ja tulovirran ylläpitäminen helpompaa ajasta ja paikasta riippumatta.

6. Graafinen suunnittelu

Oli sitten kyse logon suunnittelusta tai käyntikorttipohjien luomisesta, graafikoille riittää kysyntää myös etänä. Graafikkona toimiminen vaatii joko pohjakoulutuksen tai sitten itseopiskelua esimerkiksi internetissä.

Graafisella suunnittelijalla on syytä olla hyvät visuaaliset taidot. Tänä päivänä internet on täynnä erilaisia graafikoiden työkaluja, joihin on pääsy kenellä tahansa. Graafikolta voidaan tilata mitä tahansa visuaalisia töitä: kyse voi olla yrityksen logojen luomisesta, yrityksen esitteiden luomisesta tai vaikkapa mainosesitteen suunnittelusta. Graafikon töiden kirjo on laaja. Graafikon palveluiden tarjoaminen vaatii opiskelun lisäksi markkinointia potentiaalisille asiakkaille.

Graafikon palvelut ostetaan yleensä projektiluontoisena, mikä mahdollistaa sen, että voit tehdä työtä vapaasti kotoa käsin. Visuaalisen silmän lisäksi tarvitset tehokkaan työkoneen (joita monet tämän päivän tietokoneet jo valmiiksi ovat).

7. Kotisivujen suunnittelija

Kaikki eivät jaksa tehdä itse kotisivujaan eikä kaikilla yrityksillä ole siihen mahdollisuuttakaan. Mikäli olet taitava rakentamaan hienoja kotisivukokonaisuuksia nopeassakin ajassa, on tämä sinulle erittäin hyvä mahdollisuus.

Kotisivujen luojana eli web designerina pääset luomaan niin yksityishenkilöiden kuin yritysten verkkosivuja. Mikäli verkkosivujen suunnittelijan työt kiinnostavat, mutta et vielä ole asiassa ammattilainen, voit opiskella asiaa itse internetissä.

Verkkosivujen suunnittelija tarvitsee taitojen lisäksi myös hieman visuaalista silmää, jotta rakennettavista kotisivuista tulee harmoninen kokonaisuus. Myös tämän palvelun tarjoaminen edellyttää markkinointia, mutta kun maineesi leviää, löytävät asiakkaat helpommin luoksesi.

8. Hakukoneoptimointi eli SEO

Google on aivan ykkönen, kun ihmisiltä kysytään mitä hakukonetta he käyttävät. Tämän vuoksi yrityksille on tärkeää, että he näkyvät Googlen hakutuloksissa ja, että se toimii.

Yritykset voivatkin kääntyä hakukoneoptimointia tarjoavan puoleen, jos heidän sivustonsa ei näy tarpeeksi korkealla Googlen hakutuloksissa tai sivustolle ei tule tarpeeksi ostovalmiita asiakkaita. Mikäli hallitset hakukoneoptimoinnin, voit tarjota näitä palveluja kotoa käsin eri yrityksille.

Hakukoneoptimointi-palvelun tarjoaminen vaatii luonnollisesti SEO:n ymmärtämistä ja sen osaamista, sekä lisäksi sitä, että osaat suunnitella sopivan strategian jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Lisäksi internet on täynnä verkkokursseja aiheesta, mikäli et vielä ole SEO-guru.

9. Editoija

Videoiden editointi on monelle rakas harrastus, mutta yrityksille se saattaa tuottaa päänvaivaa. Yritysten lisäksi videoiden editoijaa saattavat tarvita esimerkiksi bloggaajat, joilla ei itse riitä aika tai taito editoimiseen.

Mikäli olet taitava editoimaan videoita (tai sinua kiinnostaa oppia tämä taito esimerkiksi YouTuben ohjevideoiden avulla), voi tämä etätyö sopia sinulle. Videoiden editointi on todellakin oma lajinsa, eikä yksikään yritys jaksa lähteä opiskelemaan sitä vaan siihen palkataan lähes aina ulkopuolinen ammattilainen.

Videoiden editoijana voit tehdä työtä kotoa käsin, kunhan sinulla on laitteet kunnossa. Videoeditointipalveluja tulee markkinoida, jotta asiakkaat löytävät sinut. Nykyisistä markkinointimuodoista some sopii erinomaisesti videoeditointipalvelujen tarjoajalle.

10. Copywriting

Kotona tehtävät työt

Copywriting on tiivistetysti markkinointitekstien tuottamista. Copywriter kirjoittaa myyviä ja markkinoivia tekstejä yrityksille joko heidän kotisivuilleen tai esimerkiksi verkkokaupan tuotekuvauksiin.

Copywriterina pärjää henkilö, joka on taitava kirjoittamaan ja, jolla on myös hieman markkinointinäkemystä tekstin tuottamiseen. Tätäkin puolta voi opiskella, sillä internet on täynnä erilaisia markkinointipsykologian kursseja ja oppimateriaaleja.

Copywriterin asiakkaana on yleensä eri yritykset, eli sinun tulisi markkinoida osaamistasi niiden suuntaan. Paras tapa saada uusia projekteja on asiakassuositukset. Muutoin copywriterina toimiminen sopii sinulle, jos nautit kirjoittamisesta ja olet kiinnostunut markkinoinnista. Tätäkin työtä voit tehdä ajasta ja paikasta riippumatta!

11. Virtuaaliassistentti

Ennen vanhaan suurilla johtajilla oli aina useampia assistentteja. Nykyään yhä useampi yritys palkkaa vain virtuaaliassistentin, sillä yrityksillä ei ole enää tarvetta pysyvälle assistentille työpaikalla.

Virtuaaliassistentti toimii periaatteessa samalla tavalla kuin perinteinenkin assistentti: hän hoitaa juoksevia ja hallinnollisia asioita. Yritykset voivat uskoa virtuaaliassistentin hoidettavaksi esimerkiksi laskutuksen, oikoluvun, projektienhallinnan…

Vaihtoehtoja on monia! Mikäli olet nopeasti uusia asioita oppiva, itseohjautuva ja nautit siitä, että saat pitää useampia lankoja käsissäsi, sovit varmasti virtuaaliassistentiksi. Virtuaaliassistenttina teet työtä kotoa käsin omalla tietokoneellasi.

12. Litterointi

Litteroinnilla eli sanelun purulla tarkoitetaan äänitteen muuttamista kirjoitettuun muotoon. Äänite voi olla joko ääni- tai videomuodossa. Vaikka litterointi saattaa kuulostaa hieman vanhanaikaiselta, on se yhä tärkeä jollain aloilla, kuten tieteellisessä tutkimuksessa, oikeudenkäynneissä ja terveydenhoidon puolella.

Litteroija kirjoittaa puhutun asian tekstimuotoon. Mikäli olet nopea kirjoittamaan, sopii tämä etätyön muoto sinulle hyvin! Litteroinnissa on tärkeätä tuottaa tekstiä tarkasti esimerkiksi puhujan kielioppivirheitä korjaamatta. Joskus tietyillä äänenpainoilla ja sanamuodoilla voi olla ratkaiseva vaikutus esimerkiksi tutkimuksen kannalta.

13. E-kirjailija

Kirjailijaksi ryhtyminen kuulostaa korkealentoiselta ja haastavalta, mutta internetin ansiosta kenestä tahansa voi tulla e-kirjailija. Internet on täynnä e-kirjoja. E-kirjan ei tarvitse olla 250 sivuinen rikosromaani (vaikka toki voi olla), vaan se voi olla myös 35 sivuinen kokkikirja.

Päätös on sinun. Aiheideoita on lähes rajattomasti. E-kirjan lataaminen esimerkiksi omille kotisivuillesi ostettavaksi on helppo ja nopea tapa saada passiivista tuloa, sillä riittää, että kirjoitat kirjan vain kerran.

E-kirjailijaksi ryhtymisessä haastavinta on kirjan markkinointi, sillä ilman sen markkinointia on vaikea saada kirjalle ostajia. Mikäli sinulla riittää tarmoa kirjoittaa kirja ja hieman osaamista markkinoimiseen, sopii tämä etätyö sinulle varmasti.

14. Verkkokurssit

Verkkokurssit ovat mahtava tapa myydä tiettyä osaamistasi. Verkkokurssit ovat virtuaaliopetusta, jonka asiakas ostaa internetin kautta. Verkkokurssit mahdollistavat asiakkaallesi sen, että hän voi opiskella asiaa itse kotona rauhassa.

Verkkokurssit ovatkin yleistyneet hurjasti, ja niille on kysyntää. Kätevin tapa on kuvata kurssi ja sen jälkeen laittaa se sellaisenaan myyntiin. Tällöin voit myydä kurssia rajattoman määrän. Myös tässä aihe on vapaa, ideoita ja tarpeita riittää.

Meillä jokaisella on jokin tietotaito tai osaaminen, josta oman verkkokurssinsa voi rakentaa. Parhaassa tapauksessa verkkokurssit voivat tuottaa sinulle mukavaa passiivista tuloa.

15. Verkkokurssin rakentaja

Verkkokurssien rakentaminenkin on oma palvelunsa. Monilla ihmisillä tai koulutusyrityksillä on halu tehdä verkkokurssi, mutta tekninen osaaminen puuttuu.

Jos sinulla on verkkokurssin rakentamisen periaatteet hallussasi, voit tarjota asiakkaille palveluna sitä. Tällöin asiakas lähettää valmiiksi kuvaamansa videot sinulle, ja sinun tehtäväksi jää koota niistä verkkokurssin kokonaisuus rakentamallesi verkkokurssialustalle.

16. Oikolukija

Oikolukijan tehtävänä on oikolukea, korjata ja stilisoida asiakkaan tekstiä. Oikolukemisesta on olemassa useampia eri versioita, joissa kevyimmässä vain korjataan virheet, kun taas stilisointi sisältää monesti jo parannusideoita ja muita tekstin sisällön sujuvoittamiseen liittyviä seikkoja.

Oikolukijana toimiminen vaatii vahvaa kieliopin osaamista sillä kielellä, jolla aiot oikolukea. Mikäli siis olet hyvä suomen kielen kieliopissa, sopii tämä etätyö sinulle mainiosti.

Oikolukijana voi toimia myös muilla kielillä, mikäli osaat niitä sujuvasti. Monet yritykset, tutkijat ja bloggaajat tarvitsevat oikolukijoita lähes viikoittain, eli tämä palvelu on varmasti kysyttyä.

17. Kääntäjä

Mikäli edellisessä kohdassa huomasit osaavasi useampiakin kieliä, voi sinulle sopia myös kääntäjän työ. Monet viralliset, ns. auktorisoidut kääntäjät ovat kalliita ja yritykset käyttävät niitä ainoastaan virallisten asiakirjojen kääntämiseen.

Yrityksillä on kuitenkin jatkuva tarve kääntää erilaisia tekstejä kuten tuoteselosteita, ohjeita, mainoksia tai verkkokaupan tuote-esittelyitä pienemmälläkin kynnyksellä. Tällaisessa tilanteessa nopeasti kirjoittava kääntäjä tulee tarpeen. Mikäli käännät sujuvasti esimerkiksi englannista tai ruotsista suomeksi, sopii tämä etätyö sinulle hyvin.

Kääntäjänä toimimisessa on tärkeää kääntää aidosti eikä kääntäjäohjelman avulla. Harjoittele siis kääntämistä erikseen, mikäli kielentunneista on pitkä aika. Lisäksi voit harkita kääntäjäkurssin (verkossa tapahtuvan) käymistä ammattitaitosi vahvistamiseksi.

18. Kirjanpitäjä

Sähköisen taloushallinnon yleistymisen myötä kirjanpitäjänä voi toimia mistä päin maailmaa tahansa. Tarvitset vain tietokoneen ja taidot eri taloushallinnon ohjelmien käyttämiseen. Kirjanpitäjänä toimiminen itsessään edellyttää koulutusta tai aikaisempaa kokemusta kirjanpidon hoitamisesta.

Mikäli nämä on kuitenkin kunnossa, voit perustaa oman virtuaalisen kirjanpitotoimistosi kotiisi ja hoitaa asiakasyritysten kirjanpidon sinulle sopivana ajankohtana.

Muista, että kirjanpidon perusteita voi opiskella myös internetissä, joten jos olet aina ollut kiinnostunut kirjanpidosta, voit ryhtyä kirjanpitäjäksi nyt verkkokurssien avulla! Opettele perusteet huolella, ja sinusta voi tulla erinomainen kirjanpitäjä.

19. Somevaikuttajana oleminen tai tubettaminen

Bloggaaja nainen

Somevaikuttaminen ja tubettaminen on täysin oma maailmansa, mutta ne ovat tulleet jäädäkseen keskuuteemme. Parhaimmillaan näillä keinoilla voit tienata hurjiakin summia.

Mikäli sinulla siis on selkeä teema, josta haluaisit tehdä YouTube-videoita tai Instagram-sisältöä, kannattaa sinun aloitta nyt heti. Somevaikuttajaksi ryhtymisen kynnys on matala, ja tarvitset kaikista eniten hyvän idean ja intoa tekemiseen.

Muista, että somessa aitous toimii paremmin kuin keksitty ulkokuori! YouTube ja Instagram ovat alustoja, jotka mahdollistavat somevaikuttamisen jokaiselle. Voit olla somevaikuttaja esimerkiksi omalla erikoisalallasi, kuten vaikka rakennusalalla tai taloushallinnon alalla. Vaihtoehtoja on rajattomasti!

20. Facebook- ja Instagram-mainostaja

Mikäli et itse tahdo lähteä somepersoonaksi, mutta hallitset somen mainostamisen hyvin, voi tämä olla sinun juttusi. Monet yritykset tahtovat mainostaa somessa, mutta heillä ei ole resursseja opiskella Facebookin ja Instagramin mainonnan alati muuttuvia algorytmejä.

Mikäli sinulla on nämä hallussa, voit myydä Facebook- ja Instagram-mainonnan hallintaa osaamisenasi eri yrityksille tai somevaikuttajille. Somemainontaa ja sen hallintaa voit tehdä kotoa käsin.

21. Google Ads -mainonta

Somemainonnan hallinnan lisäksi voit erikoistua Google-mainontaan. Google Ads -mainonta vaatii jonkin verran enemmän taitoja kuin some-markkinointi, joten mikäli se ei vielä ole hallinnassa, suosittelemme monia internetistä löytyviä verkkokursseja tai opastusvideoita. Google Ads -mainontaa tuottavana palveluntarjoajana teet ja optimoit asiakkaasi mainoksia Googlessa.

Asiakkaita ovat useimmiten yritykset, mutta toki myös somevaikuttajat tai bloggaajat saattavat haluta apua Google mainonnassa. Mikäli Google-mainonta on sinulle jo entuudestaan tuttu, on tässä sinulle mainio idea etätyölle!

22. Tutorointi

Mikäli olet ässä matematiikassa tai opiskelet esimerkiksi kieliä tai fysiikkaa itse, voit tarjota tutorointipalveluita niin lukio- kuin korkeakouluopiskelijoille.

Mikään ei myöskään sulje pois sitä, että tutoroit oman vuosikurssisi kanssaopiskelijoita, mikäli olet selvästi ylivoimainen teemassa. Kätevimmin tutorointipalvelu on toteutettavissa esimerkiksi verkkokurssin muodossa, jolloin pystyt jakamaan samat pitkän matematiikan ylioppilaskirjoituksiin valmistavat materiaalit useammallekin asiakkaalle.

Lisäksi voit tarjota lisäpalveluna Teamsin tai Zoomin välityksellä erillistä tuntiopetusta, jos jollakin asiakkaalla on tarvetta lisäopetukselle.

23. Hyvinvointikonsultointi

Olit sitten koulutukseltasi kätilö tai elämäntapavalmentaja, saatat pystyä hyödyntämään ammattiasi myös etämuodossa. Maailmalla erilaiset verkossa esimerkiksi Zoomin tai Teamsin välityksellä tarjottavat hyvinvointipalvelut ovat nousseet suureksi.

Yhä useammat esimerkiksi raskaana olevat naiset tahtovat, että heillä on aina kätilö vain yhden FaceTime-puhelun päässä, mikäli heillä on kysyttävää. Tällaista tarkkaan kohdennettua hyvinvointipalvelua pystyt tarjoamaan helposti kotoa käsin etänä, ja työskentelyajatkin on melko helppo sopia asiakkaiden kanssa.

24. AirBnB

AirBnb on levittäytynyt lähes kaikkialle maailmaan, ja matkustamisen yleistyttyä siitä on tullut Suomessakin suosittu ansaintatapa. Mikäli sinulla on kesämökki tai kakkosasunto, pystyt tekemään liiketoimintaa sen avulla AirBnb:ssä.

AirBnB:n käyttäminen on todella helppoa, ja nykyisin sitä käyttävät niin liikematkaajat kuin turistit. Usko tai älä, ulkomaalaiset maksavat suuriakin summia päästäkseen asumaan metsän keskelle vanhaan mummon mökkiisi!

25. Amazon myynnit

Amazoniin voi lähtökohtaisesti rekisteröityä verkkokauppiaaksi kuka tahansa. Amazonin yksi toimintaperiaatteista on se, että se ei itse omista kaikkia tuotteita, jotka siellä on myytävänä, vaan siellä toimii itsenäisiä verkkokauppayrittäjiä. Amazonin tehtäväksi jää varastolta pakkaaminen ja postittaminen.

Jos haluat Amazoniin myyjäksi, tulee sinun osata englantia hyvin. Amazon-liiketoiminnan rakentamiseen on verkossa valtava määrä kursseja muun muassa siitä mitä tuotteita kannattaa laittaa myyntiin. Kun saat myynnit pyörimään, voit tienata isojakin summia paikkariippumattomalla Amazon-liiketoiminnalla.

Ari-Pekka

Ari-Pekka

Ari-Pekka tässä moi! Olen Toisin.fi -sivuston ylläpitäjä ja sisältöjen tuottaja. Minua erityisesti kiinnostaa nykyajan mahdollisuudet tehdä rahaa netissä ilman, että olisin aikaan ja paikkaan sitoutunut. Tykkään rakentaa nettisivuja, sijoittaa ja opiskella uusia asioita nettiliiketoimintaan liittyen.

Suosittuja artikkeleita