fbpx

Miten Kilpailu.fi toimii?

Päivitetty viimeksi: 3.2.2022

Kilpailu.fi screenshot

Kilpailu.fi on suomalainen nettisivu, jonka kautta voi osallistu erilaisiin kyselyihin ja voittaa lahjakortteja sekä tuotepalkintoja. Taustavoimana sivustolla toimii kotimainen LeadSpark Oy niminen yritys. 

Voit voittaa erilaisia tuotepalkintoja ja lahjakortteja osallistumalla tuotearvontoihin. 100% suomalainen palvelu. Kilpailuihin osallistuminen tapahtuu vastaamalla kyselylomakkeeseen.

4/5

Sivusto toimii yhteistyössä suomalaisten yhtiökumppanien kanssa. Vastaamalla kysymyksiin et sitoudu mihinkään ja osallistuminen on täysin ilmaista. Kilpailussa arvottavat palkinnot rahoitetaan yhteistyökumppaneilta saaduilla varoilla. Vastineeksi näistä voittovaroista Kilpailu.fi luovuttaa heille vastausten perusteella saatua tietoa. Eli käytännössä sivusto toimii potentiaalisten asiakkaiden hankkijana. Katso parhaat maksetut kyselyt täältä.

Kysymyksiin vastaamalla saatat saada muutamia puheluita tai viestejä yhteistyökumppaneilta heidän tuotteisiinsa tai palveluihinsa liittyen. Omien tietojen käytön ja luovutuksen voi halutessaan kieltää ilmoittamalla siitä kunkin yrityksen asiakaspalveluun.

Kysymyksillä selvitetään vastaajan kanta vakuutuksiin, sähkösopimuksiin tai kännykkäliittymiin ja onko mahdollisesti halukkuutta päivittää tai kilpailuttaa kyseiset palvelut. Arvonnoissa voi voittaa erilaisia palkintoja tai lahjakortteja. Lahjakortit ovat vaikkapa matkalahjakortteja tai johonkin ruokakauppaan käyviä lahjakortteja. Kyselyyn osallistujat voivat päättää, mihin kauppaketjuun lahjakortti arvotaan. Osallistu kilpailuun ja voit siis voittaa mukavia palkintoja.

Näin pääset alkuun

Sinun ei tarvitse rekisteröityä sivustolle vaan mukaan pääset osallistumalla johonkin haluamaasi nettikilpailuun vastaamalla kysymyksiin, jotka koskevat erilaisia kulutustottumuksia. Palkintopottiin saadaan varat sponsoreilta, jotka esittävät osallistujille kysymyksiä kulutustottumuksiin liittyen. Kilpailut ovat monenlaisia, vaihtoehtoja on useita.

Kysymysten määrä ja aihepiirit vaihtelevat eri kilpailuiden kesken ja edes arvottava palkinto ei välttämättä liity mitenkään esitettyihin kysymyksiin. Kysymyksiin pystyy vastaamaan nopeasti, joten kovin kauaa niiden parissa ei tarvitse ahertaa.

Kyselyn päätyttyä pääsee osallistumaan myös muihin ajankohtaisiin kilpailuihin. Kun kilpailu on päättynyt, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkistetaan myös Kilpailu.fi sivustolla. Sinun on mahdollista kutsua mukaan myös kavereitasi tai perheenjäseniäsi. Sinulla on aina paremmat mahdollisuudet voittaa, mitä enemmän saat kutsuttua muita henkilöitä mukaan.

Sivuston yhteistyökumppaneita ovat mm. Vattenfall, DNA, Fortum, Elisa ja POP Pankki. Vastaaja voi osallistuessaan vastata myöntävästi tai kielteisesti, haluaako hän saada näiltä yrityksiltä tarjouksia.

Kilapili.fin yhteistyökumppanit

Käyttäjien kokemuksia palvelusta

Kilpailuihin pääsee osallistumaan todella näppärästi ja palkinnotkin ovat yleensä melko arvokkaita eikä mitään tilpehööriä. Myös lahjakortit ovat enemmän kuin pikkusumman arvoisia. Hyvää on se, ettei sinun tarvitse antaa tietojasi sellaisiin kilpailuihin, joiden et katso olevan aikasi ja vaivasi arvoisia. Tähän ei kulu kauaa aikaa ja sitten ei muuta kuin vain osallistu arvontaan.

Sinun tulee ainoastaan antaa yhteystietosi, jolloin niitä voidaan käyttää markkinointitarkoituksissa. Eli toisin sanoen saat tämän jälkeen ehkä puheluita tai viestejä yhteystyökumppaniyrityksiltä, jolloin he tarjoavat sinulle omia tuotteitaan ja palveluitaan.

Monet ihan aiheellisesti miettivät, kannattaako antaa sähköpostiosoitettaan ja puhelinnumeroaan, jos sen jälkeen alkaa tulemaan tarjouksia ovista ja ikkunoista. Kuitenkin käyttäjät ovat ilmoittaneet, että Kilpailu.fi lähettää heille vain uutiskirjeen uusia kilpailuita koskien, jolloin niihin voi halutessaan osallistua. Tämä uutiskirje on helppo peruuttaa niin halutessaan, joten siitäkin pääsee kyllä eroon.

Voit voittaa erilaisia tuotepalkintoja ja lahjakortteja osallistumalla tuotearvontoihin. 100% suomalainen palvelu. Kilpailuihin osallistuminen tapahtuu vastaamalla kyselylomakkeeseen.

4/5

Myös Kilpailu.fi Facebook-sivulla on ilmoitettu uusista kilpailuista. Voittajiin otetaan puhelimitse yhteyttä ja voittajien nimet julkaistaan palvelun verkkosivustolla ja Facebookissa. Kuitenkaan voittajan koko nimeä ei julkaista, joten ei ole pelkoa, että kaikki tiedot tulevat koko kansan nähtäville. Ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen sekä paikkakunta ilmoitetaan.

Kilpailu.fi sivuston aloittamisajankohdasta ei ole tarkkaa tietoa olemassa, mutta jotain voi päätellä siitä, että kilpailuissa voittajien henkilöiden lista ei ole mitenkään kovin pitkä. Tästä voisi päätellä, että sivuston toiminta on varsin tuoretta.

Kilpailu.fi sivustolla on olemassa lisää tietoa ylläpitoa harjoittavasta yrityksestä, joten on mahdollista tutkailla lisätietoja. Mikäli siis on tarvetta selvittää yrityksestä ja sen toiminnasta lisää, ennen osallistumistaan arvontoihin ja omien yhteystietojen luovuttamistaan, se onnistuu kyllä.

Usein kysytyt kysymykset

Onko osallistuminen ilmaista?

Kilpailuihin ja arvontoihin osallistuminen on täysin ilmaista, sinulta ei veloiteta mitään.

Miksi valita Kilpailu.fi?

Kilpailuiden palkinnot ovat huippuluokkaa. Kilpailu.fi tekee yhteistyötä ainoastaan luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa, joten mistään hämäräperäisestä toiminnasta ei ole kyse. Voittajiin ollaan aina henkilökohtaisesti yhteydessä, mikäli voitto osuu omalle kohdalle.

Lisäksi sivusto on täysin suomalainen, taustalla on luotettava yritys, jolla on monen vuoden ajalta kokemusta asiakashankinnasta. Yritykseen voi olla yhteydessä sähköpostitse osoitteella [email protected]

Alkaako minulle tulemaan roskapostia, jos osallistun?

Osallistumalla et aiheuta sähköpostisi tukkoon menemistä, joten ei hätää. Saat ainoastaan uutiskirjeen uusista kilpailuista ja muista eduista. Tämä uutiskirje on helppo peruuttaa milloin tahansa niin halutessasi.

Miten kilpailujen palkintoihin saadaan rahoitus?

Kilpailu.fi tai heidän yhteistyökumppaninsa maksaa palkinnot voittajille, vähän riippuen kampanjasta. Osallistumalla kilpailuun sinulta pyydetään ainoastaan, että vastaat erilaisiin kysymyksiin. Vastauksesi auttavat keräämään kasaan palkintopotin. Vastaustesi perusteella saatat saada muutamia puheluita tai viestejä kumppaniyrityksiltä liittyen heidän tuotteisiinsa tai palveluihinsa. Voit halutessasi myös tilata erilaisia tuotteita tai palveluita suoraan kilpailun sisältä.

Miten tietoja kerätään?

LeadSpark on Kilpailu.fi:n takana. Homman nimi on toimittaa yhteistyöyrityksille laadukkaita asiakastietoja. Antaessasi omia tietojasi kysymyksiin vastatessasi, annat samalla luvan käyttää tietojasi erilaisten tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa. Luonnollisesti sinun suostumustasi tähän kysytään ennen kuin vastaat kysymyksiin.

Voinko ansaita paljonkin Kilpailu.fi sivuston avulla?

Kilpailuissa ei voi voittaa käteistä rahaa, vaan tarjolla on erilaisia tuotepaketteja tai lahjakortteja. Palkintojen arvot ovat laidasta laitaan, eli voit voittaa jostain kyselystä vaikkapa reilun kympin Netflix-lahjakortin tai sitten 1 500 euron arvoisen iPhonen.

Koska useat kysymykset liittyvät kännykkäliittymiin, monet arvontapalkinnot ovatkin juuri puhelimia. Toki muunlaisiakin palkintoja on mahdollista voittaa, kuten vaikkapa tonnin arvoinen kahvikone.

Lahjakortteja on mahdollisuus voittaa muutamasta satasesta aina tuhanteen euroon. Näillä lahjakorteilla voikin sitten ostaa esimerkiksi huonekaluja, polttoainetta, ruokaa tai jopa ulkomaanmatkoja.

Voit voittaa erilaisia tuotepalkintoja ja lahjakortteja osallistumalla tuotearvontoihin. 100% suomalainen palvelu. Kilpailuihin osallistuminen tapahtuu vastaamalla kyselylomakkeeseen.

4/5
Ari-Pekka

Ari-Pekka

Ari-Pekka tässä moi! Olen Toisin.fi -sivuston ylläpitäjä ja sisältöjen tuottaja. Minua erityisesti kiinnostaa nykyajan mahdollisuudet tehdä rahaa netissä ilman, että olisin aikaan ja paikkaan sitoutunut. Tykkään rakentaa nettisivuja, sijoittaa ja opiskella uusia asioita nettiliiketoimintaan liittyen.

Suosittuja artikkeleita