fbpx

Monosurveys kokemuksia

Päivitetty viimeksi: 4.2.2022

Monosurveys screenshot

MonoSurveys on kotimainen yritys, jonka taustalla toimii markkinatutkimusyritys nimeltä Liidimedia Oy. Palvelun kautta pääsee vastaamaan erilaisiin kyselytutkimuksiin ja kertomaan oman mielipiteensä. Näin voi vaikuttaa erilaisten yritysten ja organisaatioiden tuotteisiin ja palveluihin.

Sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa asioihin hauskalla tavalla osallistumalla erilaisiin yritysten järjestämiin tutkimuksiin. Aloita nyt!

5/5

Kyselyiden aiheet ovat tunnetuilta brändeiltä ja ne ovat myös vaihtelevia. Aiheet voivat koskea vaikkapa elintarvikkeita, elektroniikkaa, autoja tai politiikkaa, melkeinpä ihan mitä tahansa. Pääset osallistumaan kysymyksiin täysin ilmaiseksi ja saat jokaisesta kyselystä palkkion.

Saadun palkkion arvo on suorassa suhteessa kyselyn pituuteen, eli lyhyemmästä kyselystä maksetaan vähemmän ja pidemmästä taas vastaavasti enemmän. Palkinto voi olla rahaa mutta myös erilaisia lahjakortteja on mahdollisuus saada. Katso parhaat maksetut kyselyt täältä.

Palvelun käyttäjänä voit saada testattavaksi erilaisia tuotteita, joista voit kertoa oman mielipiteesi ja pääset osallistumaan erilaisiin puhelimitse tai tekstivieteillä tehtäviin kyselyihin. Lisäksi on mahdollista osallistua ruoka- ja viinimaistajaisiin.

Miten Monosurveys toimii?

Mukaan vastaamaan pääset todella helposti. Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun nettisivulla. Sinua pyydetään ilmoittamaan omat henkilötietosi sekä sähköpostiosoite. Tähän ei mene montaa minuuttia ja sen jälkeen pääset heti mukaan vastaamaan kyselyihin.

Kun olet luonut profiilisi ja vastannut aloituskyselyyn, autat MonoSurveyta kohdentamaan sinulle juuri sinua kiinnostavia kyselyitä. Kun täytät profiilin mahdollisimman täydentävästi, kohdennettujen kyselyiden määrä kasvaa ja voit siis tienata enemmän rahaa.

Sinun ei siis tarvitse itse etsiä kyselyitä, vaan MonoSurveys lähettää sinulle ehdotuksia erilaisista kyselyistä, joihin voit halutessasi osallistua. Näin saat myös sinua kiinnostavia kyselyitä, eikä tarvitse summa mutikassa vastailla mihin tahansa kyselyyn, josta et edes ole innostunut. Tällöin haluat oikeasti vaikuttaa juuri sinulle mieluisiin tuotteisiin ja palveluihin, etkä ole vain rahankiilto silmissä liikkeellä.

Kurjaa on joskus täyttää esitietokysymykset ja huomata sen jälkeen, ettei ollutkaan sopiva henkilö kyselyn kohderyhmään. Näin toisinaan tapahtuu, mutta sille ei voi mitään. Useimmiten kuitenkin pääsee kyselyyn mukaan.

Huomaathan, että jotkut kyselyt on tarkoitettu ainoastaan tietokoneella vastattaviksi. Näitä ei kannata avata puhelimella, sillä et voi avata kyseistä kyselyä enää uudelleen selaimella ja näin missaat siitä maksettavan palkkion.

MonoSurveys on mukava tapa tienata hiukan lisää rahaa. Saat palkkiot PayPal -tilillesi kunhan niitä on kertynyt vähintään 10 euron arvosta. Vaihtoehtoisesti voit halutessasi valita myös jonkin lahjakortin itsellesi lukuisista vaihtoehdoista.

MoneSurveylla on käytössä myös suositteluohjelma, joten voit tienata vielä lisää rahaa tätä kautta. Kun saat houkuteltua kaverisi mukaan palvelun käyttäjäksi, ja hän vastaa muutamaan kysymykseen, saat euron per kaveri itsellesi. Eli mukavia lisätienestejä luvassa kyselyihin vastaamisen lisäksi.

Monosurveys kokemuksia ja arvosteluja

Tässä joitakin käyttäjien kertomia MonoSurveys kokemuksia. Parhaiten muodostat kuvan yrityksen palvelusta rekisteröitymällä itse mukaan paneeliin. Mikäli et ole tyytyväinen, voit aina poistua käyttäjistä ja siirtyä johonkin toiseen kyselypalveluun.

Monosurveys on todella hyvä ja voin suositella sitä kaikille!

Raimo

Kyselyt asiallisia ja laajoja sekä asiallisia ja tutkivaa työtä.

Risto

Todella toimiva ja suosittelen lämpimästi.

Annika

Sivusto on selkeä käyttää ja toimii hyvin.

Johanna

Monosurveys tarjoaa tasaiseen tahtiin kyselyjä. Kyselyt ovat useimmiten sopivan mittaisia, mutta palkinnot kyselyistä ovat hieman pienenpuoleisia (n. 0,30 € per kysely).

Pekka

Ystävällisesti, asiallisesti ja nopeasti toimi systeemi ja asiakaspalvelu äsken. Hukkasin sähköpostilla saamani lahjakorttitiedot ja pyysin sitä uudestaan. Sain sen pian! Arvosana kolme, koska teknisesti kyselyt temppuilevat ja palkkiosummat pieniä.

Tiina

Kokemuksia palvelusta

Palvelu on luotettavan tuntuinen, voit vastata kysymyksiin täysin anonyymisti, joten sinun ei tarvitse antaa tietojasi kyselyn tilanneelle yritykselle.

Jokaisen kyselyn alussa ilmoitetaan aina siihen kuluva aika, joten sinulle ei tule ihan yllätyksenä, jos jokin kysely viekin hiukan enemmän aikaa. Yleensä kyselyt kestävät noin 5-20 minuuttia, joten kovin pitkään niissä ei mene. Kyselyihin on helppo vastata missä tahansa, vaikka työmatkalla bussissa tai lounastunnilla. Tai jos koulussa on tunnilla tylsää.

Palkkiot toki ovat melko pieniä, mutta niinhän ne ovat muillakin kyselypalveluita tarjoavilla yrityksillä. Ei näillä palkkioilla rikastumaan pääse, mutta mukavan lisän ne kuitenkin tuovat kuukausituloihin.

Usein esitetyt kysymykset

Onko Monosurveys luotettava?

Yrityksen taustalla on suomalainen Liidimedia Oy, ja heillä on kokemusta markkinatutkimuksista jo vuodesta 2016 lähtien. Luvatut palkkiot on maksettu luvatun mukaan eikä niissä ole ollut sanottavaa viivettä. Joten yritys ainakin vaikuttaa luotettavalta.

Lisäksi vastaajien tiedot pysyy aina anonyymeina, eli ei tarvitse olla huolissaan, että omat vastaukset linkittyvät sinuun tai että tietojasi luovutetaan kolmansille osapuolille. Tämä kannattaa aina tarkistaa, liittyipä minkä tahansa kyselypaneelin jäseneksi, tietoturva-asiat ovat todella tärkeitä.

Kenelle Monosurveys sopii?

MonoSurveys sopii esimerkiksi opiskelijoille ja kaikille heille, joilla on aikaa ja viitseliäisyyttä vastata kyselyihin ja tienata näin itselleen hiukan lisää rahaa.

Yhteenveto

MonoSurveys tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kyselyitä. Ja lisäksi heidän kyselyt ovat myös mielenkiintoisia, jos niitä vertaa useimpien muiden vastaavien yritysten tarjoamiin vaihtoehtoihin.

Koska kysymysten kirjo on niin laaja, niistä löytyy varmasti jokaiselle sopiva. Kyselyihin on myös todella helppoa vastata, sillä ei tarvitse muuta kuin valita vaihtoehdoista ja laittaa täppä ruutuun. Ei siis ole pakko kirjoittaa pitkiä selostuksia vaan valitsee vain sopivan vaihtoehdon ja sen on sitten siinä.

MonoSurveys on todettu luotettavaksi palveluksi ja sitä on helppo käyttää. Palkkiot ovat hyvät ja kyselyiden avulla on vaivatonta tienata extrarahaa. Jo tuhannet suomalaiset ovatkin mukana vastaamassa.

Itsellä ei valitettavasti ole mitään vaikuttamisen mahdollisuutta siihen, kuinka monta kyselyä saa kuukausittain. Tämä riippuu lähinnä kahdesta asiasta: oletko sopiva kohderyhmään ja millaisia kyselyitä on edes tarjolla. Kohderyhmän kriteerejä voivat olla ikä, sukupuoli, koulutus, ammatti ja omat mielenkiinnon kohteet.

Sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa asioihin hauskalla tavalla osallistumalla erilaisiin yritysten järjestämiin tutkimuksiin. Aloita nyt!

5/5
Ari-Pekka

Ari-Pekka

Ari-Pekka tässä moi! Olen Toisin.fi -sivuston ylläpitäjä ja sisältöjen tuottaja. Minua erityisesti kiinnostaa nykyajan mahdollisuudet tehdä rahaa netissä ilman, että olisin aikaan ja paikkaan sitoutunut. Tykkään rakentaa nettisivuja, sijoittaa ja opiskella uusia asioita nettiliiketoimintaan liittyen.

Suosittuja artikkeleita