fbpx

Päivitetty viimeksi: 23.2.2023

Mistä pieni pikavippi? Parhaat palvelut vertailussa (2024)

Olen vertaillut yli 30 eri lainapalvelua ja tutkinut mitkä heistä tarjoavat parhailla ehdoilla pieniä lainoja ja pikavippejä. Katso alta parhaat vaihtoehdot ja kokeile hakea pikavippiä täysin ilman mitään sitoutumista.

Pieni pikavippi heti tilille – Nopeimmat pikavipit

Tässä on kolme suosituinta palvelua, jotka tarjoavat kaikkein nopeimmat lainahakemusten hyväksymiset. Hae itsellesi pikavippi helposti ja nopeasti.

Lainan määrä: 500 – 2000 €

Korko: 6,26 %

Maksuaika: 60pv – 5 vuotta

5/5

Lainan määrä: 100 – 5000 €

Korko: 4,19 %

Maksuaika: 60pv – 15 vuotta

5/5

Lainan määrä: 100 – 500 €

Korko: 20 %

Maksuaika: 60pv – 44 kk

4/5

Pieni pikavippi 18-vuotiaalle

Tässä on listattu vertailun kolme parasta palvelua, jotka tarjoavat pieniä 100e – 500e vippejä 18-vuotiaille ja siitä vanhemmille. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivin.

Lainan määrä: 500 – 2000 €

Korko: 6,26 %

Maksuaika: 60pv – 5 vuotta

5/5

Lainan määrä: 500 – 2000 €

Korko: 8,30 %

Maksuaika: 1 – 15 vuotta

5/5

Lainan määrä: 100 – 5000 €

Korko: 4,19 %

Maksuaika: 60pv – 15 vuotta

5/5

Usein kysytyt kysymykset

Pienten pikavippien korot ovat usein samaa luokkaa kuin isompienkin lainojen, eli 4-20 % välillä. Koron suuruus määräytyy kaikkein eniten lainanhakijan taloustilanteen ja maksukyvyn mukaan. Jos olet hoitanut raha-asiasti hyvin ja sinulle ei ole merkintöjä luottotiedoissa, niin silloin voit saada 4-5 % koron lainallesi.

Netin kautta myönnettävien lainojen korkojen sääntely on tiukentunut viime aikoina ja myös pienten pikavippien korot ovat huomattavasti matalampia kuin viime tai edeltävänä vuonna. Kaikkein viimeisimmät tiedot lainojen koroista ja kuluista kannattaa tarkistaa erikseen sinua kiinnostavien lainapalveluiden nettisivuilta.

Miten pienestä pikavipistä lähetetään lasku?

Yleisesti ottaen lainayritykset lähettävät laskun sähköpostilla kaiken kokoisista lainoista, myös pienistä lainoista. Lasku on mahdollista pyytää erikseen myös paperiversiona, mutta siihen saatetaan lisätä muutamien eurojen laskutuslisä. Suositukseni on käyttää sähköistä laskua ja muistaa seurata sähköpostiin tulleita laskuja.

Nopeimmillaan voit saada hyväksytyn lainatarjouksen ja rahat tilillesi jo 3-5 minuutissa. Tämä nopea lainakäsittely onnistuu silloin, kun haet lainaa lainapalvelun aukioloaikoina. Jos sinulla on todella kova kiire saada rahat heti tilille, niin tarkista lainapalvelun sivulta erikseen, että minkä pankkien tilille pikavippi pystytään maksamaan reaaliajassa. Esimerkiksi pienempien pankkien (Ålandsbanken ja POP Pankki) tileille rahojen siirtymisessä voi kestää kauemmin kuin esimerkiksi Nordean, Danske Bankin tai Osuuspankin tileille siirrettäessä.

Osa lainapalveluista tarjoaa vippiä kaikille täysi-ikäisille, eli 18 vuotta täyttäneille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille. Vastaavasti osa yrityksistä tarjoaa lainaa 20-vuotiaille tai 21-vuotiaille. Tämän takia on hyvä tarkastaa etukäteen, mitkä yritykset myöntävät pieniä lainoja myös 18-vuotiaille. Olemme tällä sivulla vertailleet erikseen näitä lainapalveluita, jotka tarjoavat lainoja myös 18-vuotiaille ja kaikki parhaat vaihtoehdot näet yläpuolelta olevasta taulukosta.

Mistä saada varma pikavippi työttömälle tai luottotiedottomalle?

Pikavippien myöntäjät ovat tarkkoja siitä, että luottotiedot pitää olla kunnossa ennen kuin lainaa voi saada. Se ei kuitenkaan ole aina niin mustavalkoista. Sinulla voi olla maksuja rästissä ja olet saattanut saada kirjeen ulosotostakin, mutta se ei välttämättä tarkoita, että olisit saanut vielä maksuhäiriömerkintöjä. Sen takia kannattaa aina testata suosittelemiamme lainapalveluita tämän sivun alkupuolelta ja testata myönnetäänkö sinulle lainaa.

Työtön voi saada pikavipin ihan samalla tavalla kuin vakituisesti töissä käyvä henkilökin. Jos sinulle ei ole pitkä aika siitä, kun työttömyytesi alkoi, niin siinä tilanteessa työttömyydestä ei ole suurta haittaa. Jos olet pitkäaikaistyötön ja sinulla on paljon maksuja ulosotossa, niin silloin sinulla voi olla vaikeampaa saada lainaa. Jos olet työttömyydestä huolimatta hoitanut kaikki maksuasiat hyvin ja tarvitset väliaikaiseen rahapulaan pikavippiä, niin siinä tilanteessa monet yritykset ovat myös halukkaita myöntämään sinulle ainakin pieni pikavippi.

Lyhyt pikavippi – 100e 60pv maksuajalla

Onko sinulla tarve vain lyhytaikaiselle pikavipille? Jos tarvitset 50 € tai 100 € nopeaa vippiä ja pystyt maksamaan sen 30pv tai 60pv maksuajalla, niin tutustu tämän sivun yläosassa oleviin parhaisiin pienten lainojen tarjoajiin. Kaikki lainapalvelut tarjoavat myös lyhyitä maksuaikoja, joten voit valita itsellesi sopivan kokoisen lainan ja täyttää lainahakemuksen, niin hetkellinen rahakato on sillä ratkaistu. Sinun kannattaa myös tutustua tähän artikkeliin, jossa kerron 14 eri tapaa miten saada lisätuloja netissä, niin sinun ei välttämättä tarvitse ottaa lainaa niin usein.

Onko pikavippi vakuudeton laina?

Lyhytaikainen pikavippi ilman vakuuksia tai takuita on kaikkein yleisin laina. Tällä sivulla vertaillut lainapalvelut eivät vaadi sinulta minkäänlaisia vakuuksia. Koska vakuuksia ei tarvita, niin sen takia tällaisissa lainoissa on korkeampi korko kuin verrattuna vaikka asuntolainaan, jossa itse asunto on vakuutena.

Nämä pienet lainasummat myönnetään nopeasti muutamissa minuuteissa sähköisen hakuprosessin seurauksena, niin silloin vakuuksien ja takuiden käsitely ei onnistuisi muutenkaan. Vakuudeton pikavippi onkin usein maksimissaan muutaman tuhannen euron suuruinen laina ja useimmissa tapauksissa se on vielä 300-500 euron suuruinen summa. Katso sinulle mieleisin laina tästä alta hae tarpeisiisi sopiva määrä lainaa silloin, kun sitä tarvitset.

Parhaat pienet lainat ja pikavipit

Lainan määrä: 500 – 2000 €

Korko: 6,26 %

Maksuaika: 60pv – 5 vuotta

5/5

Lainan määrä: 100 – 5000 €

Korko: 4,19 %

Maksuaika: 60pv – 15 vuotta

5/5

Lainan määrä: 100 – 500 €

Korko: 20 %

Maksuaika: 60pv – 44 kk

4/5
Ari-Pekka

Ari-Pekka

Ari-Pekka tässä moi! Olen Toisin.fi -sivuston ylläpitäjä ja sisältöjen tuottaja. Minua erityisesti kiinnostaa nykyajan mahdollisuudet tehdä rahaa netissä ilman, että olisin aikaan ja paikkaan sitoutunut. Tykkään rakentaa nettisivuja, sijoittaa ja opiskella uusia asioita nettiliiketoimintaan liittyen.

Suosittuja artikkeleita