fbpx

Hauskimmat ilmaiseksi pelattavat pelit

Päivitetty viimeksi: 2.2.2022

Netti on luonnollisesti täynnä erilaisia pelejä, joista on parempia ja jotkut hieman kehnompia. Jos kukkarosi nyörit eivät veny tällä hetkellä maksamaan pelistä, olemme listanneet kaikista hauskimmat ilmaiseksi pelattavat pelit vuodelle 2022.

Näissä peleissä sinun ei tarvitse pulittaa senttiäkään pelataksesi niitä, mutta hauskuudesta ei ole todellakaan pihistelty! Valitsimme mukaan niin tavallisia kuin videopelejä.

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

Jos et ole kuullut Candy Crush Sagasta, tai näin tuttujen kesken ”candy crushista”, niin olet onnistunut elämään tynnyrissä. Tämä jo 10 vuotta vanha selain- ja puhelinpeli julkaistiin ensikertaa huhtikuussa 2021 missäpä muuallakaan kuin Facebookissa. Ja vain vuotta myöhemmin siitä tuli Facebookin kaikista suosituin peli.

Candy Crush Saga on erittäin koukuttava peli, jossa tehtävänäsi on pelata erilaisia tasoja läpi suorittamalla tehtäviä siirtelemällä ja luomalla erilaisia karkkiyhdistelmiä pelissä. Yhdistelmiä saa luotua vähintään kolmen samanlaisen karkin yhdistelmällä tai superyhdistelmiä neljän tai useamman karkin yhdistelyllä.

Candy Crush on ladattavissa puhelimille Googlen Play-kaupasta ja Applen AppStoresta tai voit pelata sitä selaimessa King.com-sivulla täysin ilmaiseksi. Pelissä voi tehdä mikromaksuja, joilla saa esimerkiksi erilaisia pelaamista helpottavia ominaisuuksia tai lisäelämiä, mutta maksaminen ei ole pakollista.

Bubble Shooter

Tämä peli sopii erinomaisesti ajankuluttamiseen, sillä se on myöskin äärimmäisen koukuttava! Bubble Shooter on varmasti yksi tunnetuimmista ilmaisista selainpeleistä, joka on pitänyt pintansa jo vuosikymmeniä. Mutta tiesitkö, että se on itse asiassa klooni japanilaisen peliyhtiö Taiton vuonna 1994 julkaisemasta Puzzle Bobble arcade-pelistä?

Bubble Shooterin idea on hyvin yksinkertainen: sinun on ammuttava pois kaikki ruudulla näkyvät kuplat muodostamalla kolmen tai useamman kuplan rykelmiä. Tästä hyvästä saa pisteitä. Peli muistuttaa osittain myös tetristä, sillä peli päättyy kuplien osuessa ruudun alareunaan.

Bubble Shooterissa on neljä eri vaikeusastetta: EasyRide, Novice, Expert ja Master. Eli haastetta riittää myös taidokkaammallekin pelaajalle!

Tämä peli on pelattavissa selaimessa tai ladattavissa Android- ja iOS-laitteilla sovelluskaupasta. Lataaminen on täysin ilmaista.

Book of Dead

Mikäli kaipaat hyvin yksinkertaista pelattavaa, jossa ei tarvitse miettiä strategioita vaan antaa pelin imun viedä mukanaan, siinä tapauksessa Book of Dead voisi olla sinulle sopiva peli. Tämä peli on nimittäin peliautomaatti, jossa ei tarvitse kuin nappia painamalla katsoa kuinka rullat pyörivät ja arpovat tuloksen.

Book of Dead on peliautomaatti, jota voi pelata ilmaiseksi leikkirahalla tai sitten oikealla rahalla. Monet uusimmat nettikasinot tarjoavat tämän pelin pelattavaksi, halusitpa pelata sitten pelin ilmaisversiota tai et. Kaiken lisäksi voit valita haluatko pelata peliä kenties mobiilissa tai tietokoneella, riippuen laitealustasi. Jos päätätkin pelata myöhemmin kyseistä peliä oikealla rahalla, luonnollisesti kaikki voitot ovat myös oikeaa rahaa.

Dota 2

Tämä peli ei poikkeaa paljon kahdesta edellisestä siinä, että se on itse asiassa enemmänkin videopeli kuin pelkkä selain- tai puhelinpeli. Dota 2 on strateginen moninpeli, jossa pelataan viiden hengen joukkueilla toisia vastaan otteluita. Jokainen pelaaja pelaa jotain sankareiksi kutsutulla taistelijahahmolla. Pelin tehtävänä on saada tuhottua ensimmäisenä vastustajan tukikohdan päärakennus. 

Dota 2 on kenties maailman suurimmista tietokonepeleistä, jossa kilpaillaan myös ammattilaistasolla. Jo yli kymmenen vuotta on järjestetty vuosittainen The International -niminen tapahtuma, jossa parhaat joukkueet pelaavat keskenään maailmanmestaruudesta ja valtavista rahasummista.

Tämä videopeli on ladattavissa täysin ilmaiseksi Steam-jakelupalvelussa. Ja ei kun vain kokeilemaan!

League of Legends

League of Legends

Dota 2:n jälkeen meidän on tietysti mainittava League of Legends (tai lyhennettynä LoL), joka on hyvin samantyyppinen videopeli. League of Legensissä joukkueessa on neljä hahmoa, joilla jokaisella on omat erikoiskykynsä. Samaan tapaan pelin tavoite on tuhota vastajoukkueen tukikohdassa sijaitseva Nexus.

Ihan kuin Dota 2, myös League of Legends on erittäin suosittu kilpailupeli. Se on kenties jopa hitusen suositumpi peli kuin Dota 2, mikä johtunee pelin ympärille rakennetusta tarinasta ja maailmasta. Vuonna 2021 Netflixissä julkaistiin tähän peliin perustuva sarja Arcane. Sarjasta tuli äkkiä huippusuosittu striimauspalvelussa.

League of Legends löytyy ilmaiseksi ladattavissa myöskin Steam-palvelussa. Peli itsessään ei vaadi maksuja, mutta pieniä summia maksamalla pelaaja voi somistaa hahmojaan erilaisilla ”skineillä”, eli vaikkapa eri värisillä aseilla ja niin edelleen. Pelin sisäiset ostot eivät kuitenkaan vaikuta pelaamiseen.

Ari-Pekka

Ari-Pekka

Ari-Pekka tässä moi! Olen Toisin.fi -sivuston ylläpitäjä ja sisältöjen tuottaja. Minua erityisesti kiinnostaa nykyajan mahdollisuudet tehdä rahaa netissä ilman, että olisin aikaan ja paikkaan sitoutunut. Tykkään rakentaa nettisivuja, sijoittaa ja opiskella uusia asioita nettiliiketoimintaan liittyen.

Suosittuja artikkeleita